Ekonomi

Chegg, 21 Şubat’tan itibaren David Longo’yu yeni CFO olarak atadı

SANTA CLARA, Kaliforniya – Chegg, Inc. (NYSE: CHGG) bugün, 21 Şubat’tan itibaren David Longo’nun yeni Mali İşler Direktörü (CFO) olarak atandığını duyurdu. Longo, görevi, 2000 yılı aşkın bir sürenin ardından emekli olan Andrew Brown’dan devralacak. şirkette on iki yıl.

Şu anda Chegg’de Lider Yardımcısı, Muhasebe Baş Sorumlusu, Kurumsal Kontrolör ve Sayman Yardımcısı olarak görev yapan Longo, Aralık 2021’den beri şirkette çalışıyor. Longo’nun önceki deneyimleri arasında Shutterfly, Inc. ve CBS Interactive’de Baş Muhasebe Görevlisi olarak görev yapıyor. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Kontrolör.

Chegg CEO’su ve Lideri Dan Rosensweig, Longo’nun büyümeyi teşvik etme ve hissedar değerini artırma becerisine olan güvenini ifade ederek şunları söyledi: “David’in dinamik ve ileri görüşlü liderliği, Chegg™’in öğrenci sonuçlarını iyileştirmek için yapay zekadan yararlanma misyonunu ilerletmede zaten önemli bir rol oynadı.

Rosensweig ayrıca Andrew Brown’un finansal liderliğinin Chegg’i lider bir öğrenme platformuna dönüştürmede sahip olduğu önemli etkiyi de kabul etti. “Ayrıca Andy Brown’a son 12 yılda Chegg’e yaptığı sayısız katkılardan dolayı teşekkür etmek isterim. Andy, Chegg’in önce öğrenciye, başkana bağlı bir öğrenme platformuna dönüştürülmesinde önemli bir rol oynadı” dedi.

David Longo dedi ki: “Chegg’in öğrenci sonuçlarını desteklemek ve iyileştirmek için yapay zeka kullanımında nasıl öncülük yaptığını ilk elden gördüm. Eğitim bölümünde böylesine değerli bir zamanda böylesine vizyoner bir grupla yakın çalışma fırsatı beni daha fazla heyecanlandıramazdı. Yalnızca Chegg™ hissedarları için değil, aynı zamanda hizmet verdiklerimiz için de.” “Milyonlarca öğrenci için değer yaratmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Bu makaledeki bilgiler bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Chegg’in liderlik geçişi ve teknoloji yoluyla eğitim sonuçlarını iyileştirme misyonu ışığında, şirketin mali sağlığı ve piyasa performansı yatırımcıların özellikle ilgisini çekiyor. InvestingPro İpuçlarından birinde vurgulandığı gibi, Chegg’in agresif hisse geri satın alma stratejisi, yönetimin şirketin değerine olan inancının sinyalini veriyor. Ek olarak, InvestingPro Data tarafından rapor edildiği üzere, Chegg’in 2023’ün 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda %68,43’lük etkileyici brüt kar marjı, şirketin güçlü operasyonel verimliliğinin altını çiziyor.

Şirket, 106,74’lük F/K oranıyla yüksek bir faiz çarpanıyla işlem görüyor olsa da, bu, özellikle eğitim teknolojisi bölümü gelişmeye devam ederken yatırımcıların gelecekteki büyüme beklentilerini yansıtıyor olabilir. InvestingPro Tips ayrıca analistlerin Chegg’in bu yıl karlı olacağını öngördüğünü ve bunun da yatırımcılara şirketin mevcut piyasa koşullarını yönlendirme potansiyeli konusunda güven verebileceğini belirtiyor.

InvestingPro+, Chegg’in finansal ölçümlerini ve stratejik görünümünü daha derinlemesine incelemek isteyenler için yatırım kararlarına daha fazla bilgi verebilecek toplam 10 ek ipucu sunuyor. Yılbaşına özel indirimle InvestingPro aboneliği artık %50’ye varan indirimle sunuluyor. Bu tekliften yararlanmak için 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ek %10 indirimden yararlanmak için kaydolun. SFY24veya 1 yıllık abonelikte %10 ek indirim için SFY241Kupon kodunu kullanın.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu