Yaşam

Rol aldığı filmin galasına katılan Oğuzhan Koç, abartılı makyajıyla dikkat çekti.

Başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın yer aldığı Özür dilerim filmi 14 Nisan’da vizyona girecek. Sinemanın galası dün akşam İstanbul’da yapıldı. Oğuzhan Koç ise yaptığı gala ile adından söz ettirdi.

AYAKKABI ELEŞTİRMELERİNE YANIT

Galaya gri grup elbisesiyle katılan Oğuzhan Koç, düğününde giydiği topuklu ayakkabılarını giydi. Aynı ayakkabıyı ikinci kez giymekle ilgili yorumlara tepki gösteren Koç, “Aynı ayakkabıyı giyebiliyorum ayıp değil. Sosyal medyanın zehirisiniz. Lütfen daha azını bitirin” dedi.

ÇOK FAZLA MAKYAJ

Her zaman tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Koç, çekimler sırasında parlamasın diye yaptığı makyajı fazla abartınca alay konusu oldu. Çok fazla fondöten süren Koç hakkında “Bir dahaki sefere maskara kullan” ve “Demet Özdemir’in malzemelerini çalıp makyaj yapmış” yorumları yapıldı.

DEMET ÖZDEMİR GALA’YA KATILMADI

Öte yandan geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Demet Özdemir ile evliliğinde sorunlar olduğu söylenen Oğuzhan Koç, galaya yalnız katıldı. Şu anda ‘Adım Farah’ dizisinde başrol oynayan Özdemir’in, yoğun iş programı nedeniyle galaya katılamadığı iddia edildi.

haberkagithane.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu