Haber

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılışını Yaptı

Honaz Belediye Başkanı ve CHP Honaz Belediye Başkanı Adayı Yüksel Kepenek, Honaz Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını miting tadında gerçekleşen törenle yaptı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Honaz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gurur Arpacı, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe belediye başkanları, muhataplar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Honaz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Belediyecilik nasıl yapılır, insanlara ihtiyaçları noktasında nasıl ulaşılır, ne yapılır sorularına Honaz’da bir yanıt var. Gelinen noktada insanların memnuniyeti için.Bu sorunları çözmek ve çare belediyecilik oluşturmak denildiğinde doğrudan aklımıza Yüksel Kepenek geliyor.Artık üreten, insanların gülümsediği, çocukların mutlu olduğu bir Denizli hayalimiz var. Bu hayali Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin çare belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği özlediğini görüyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, “Devam edeceğiz” dedi.

“Honaz için çalışmaya devam edeceğiz”

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, “Honaz, Denizli’nin en güzide ilçelerinden biri ve bütçesinin yarısı olmasına rağmen 5 yıldır bu ilçemizde çok güzel hizmetler yapan çok değerli Belediye Başkanımız Yüksel Kepenek’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Pandemi ve deprem nedeniyle elimizden alındı. Biz Ankara’da Honaz’ız. “Denizli’nin sesi olmaya devam edeceğiz. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlı bir büyükşehir belediyesiyle Honaz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Honaz barışın şehri olacak”

Honaz’ın yerel seçimlerden sonra huzurun şehri olacağını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yaptığı konuşmada, “Honaz’da seçim ofisimizi 2019 seçimlerinde 27 kişiyle açtık. Bu sayı bize 2 bin 700 kişi gibi geldi. İşte bu kadar kalabalık, bu kadar çok arkadaş biriktirdik.” Çok gurur duyuyoruz. Denizli’nin nefes almasına sayılı günler kaldı. Sabırlı olun, 52 gün sonra huzurun şehri Honaz, huzurun şehri Denizli’ye dönüşecek. Hem 31 Mart’ta hem de 2 Haziran’da çok güzel bir iş başardık. Biraz da yaptığımız projelerden bahsedelim. Zaman yeterli değil. Ama biliyoruz ki bebeklerimizden çocuklarımıza, gençlerimizden, üreten arkadaşlarımıza, işçimizden köylümüze, sanayicimize kadar herkese dokunmaya çalıştık. Büyükşehir Belediyesi yanımızda olmasa da çok güzel işler başardık. Honaz’a kreş ve gündüz bakım evleri yaptık. Kadınlar çalışırken artık çocuklarına kimin bakacağını düşünmüyorlar. Sağlıklı yaşam merkezimizi açarak 2024’üncü hastamızı tedavi ettik. Evlerinden arabayla getirdiğimiz hastalarımız yürüyerek evlerine döndü. İnsanlarımıza sağlık ve mutluluk getirdik. Çocuklarımıza kitap kafe açtık ve gerçekten değerli başarılara imza attık. Sosyal tesisler yaptık. Bu seçimi kazanacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi. – DENİZLİ

haber-silvan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu