Yaşam

Hızlı ve Öfkeli Serisinin Son Filminin Tarihi Belli Oldu

2001 yılından beri devam eden Hızlı ve Öfkeli Dizi artık ömrünün sonuna yaklaşıyor. Onbirinci sinemasıyla sinema dünyasına veda edeceği şimdiden duyurulan dizinin artık kesin bitiş tarihi geldi.

CinemaCon 2023’teki Universal Pictures panelinde, Hızlı ve Öfkeli 11 ne zaman çıkacak? ilan edildi. Daha önce 2024 yılında vizyona girmesi planlanan sinema, 2025’teyayınlanacağını duyurdu.

Hızlı ve Öfkeli 11 hakkında bilinenler:

Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi olacak olan on birinci film, onuncu filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Louis Leterriertarafından yönetilecek olan sinemanın senaryosu Mortal Kombat ve Birds of Prey’de. Christina Hudson ve Oren Uzieltarafından yazılacak

Hızlı ve Öfkeli’nin neredeyse tam 25 yıllık tarihini sona erdirecek olan sinema hakkında artık birden fazla detay gizemini koruyor. Oyuncu kadrosunun 9 ve 10 olarak aynı kalmasını beklesek de filmin konusu ve dizinin şu an nasıl biteceğini bilmiyoruz.

Öte yandan Hızlı ve Öfkeli 10’un önümüzdeki ay çıkacağını da belirtelim. Film, babasının ölümünün intikamını almak isteyen Dominic Toretto’nun ailesini konu alıyor. şifre korumasıbahse girecek.

vezirkopru-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu