Haber

Afyonkarahisar’da 85 engelliye akülü araç hediye edildi

Afyonkarahisar’da Valilik, İl Genel Meclisi, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi iş birliği ve hayırseverlerin desteğiyle 85 adet akülü araç engellilere bağışlandı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada Türkiye’nin çok büyük ve güçlü bir devlet olduğunu söyledi.

Yiğitbaşı, devletin ülkedeki tüm insanlara her türlü imkanı sağlamaya çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

“Çocuklarımızın güçlü ve başarılı olabilmeleri için her türlü desteğe hazırız. Akülü araçların temini ve ihtiyaç sahiplerine kavuşturulmasında emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.”

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban da hayırseverler bazında bugün dağıttıkları 85 adet akülü araçla engellilerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olduklarına değindi.

Törende AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın ve Emirdağ İGM Üyesi Necati Şevik de birer konuşma yaptı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSU) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, engelliler ve yakınları katıldı.

Konuşmaların ardından engellilere 85 adet akülü araç teslim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu