Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre, TAG Otoyolu Toprakkale-Osmaniye kavşağında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları (İzmit Körfez geçiş ve bağlantı yolları dahil) Karayolu 10-12. İstanbul yakasındaki sağ şerit bakım-onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

İzmir-Aydın Otoyolu Söke-Aydın Kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde 2 şerit (sol ve orta) trafiğe kapatılırken, ulaşım sağ şeritten veriliyor.

Lapseki-Biga yolunun Biga-Lapseki yönü 12-15’tir. kilometrede fore kazıklı üst yapı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, ulaşım Lapseki-Biga istikametinden çift yönlü olarak devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. Kilometrelerce yapılan yaya alt geçitleri nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.

İliç-Kemaliye-Malatya yolunun 27-28. Yolun kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle çift taraflı yolda trafik akışı tek şeritten gidiş-dönüş olarak sağlanıyor.

Kangal-Divriği yolunun 28-30. Kilometrelerce ulaşımın çökmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten çift taraflı yapılıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. km (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı arası), 09.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılmakta ve denetim altında ulaşım sağlanmaktadır.

Bolu-Yeniçağa-Gerede yolunun 54’üncü kilometresindeki taş duvar yapım çalışmaları nedeniyle Gerede-Yeniçağa-Bolu istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 55’inci kilometresindeki Trabzon Tüneli (Çömlekçi mevkii) tüplerinde, bölünmüş yolun iki yanında yapılacak bakım, onarım ve temizlik çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanacak. ve saat 17.00’ye kadar gözetim altında.

turhalhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu