Haber

Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, Ebru Gündeş’ten yaptığı açıklamayla dikkat çekti!

Seren Serengil, geçtiğimiz yıllarda Hadise ile Reza Zarrab arasında yasak aşk olduğunu iddia etmiş ve magazin gündemini gündeme taşımıştı. Hadise’nin Ebru Gündeş ile evli olduğu dönemlerde Zarrab’la birlikte olduğu haberi uzun süre tartışıldı. Önceki gün konser veren Hadise, Ebru Gündeş ile barışıp barışmayacağı sorusuna dikkat çekici bir yanıt verdi.

Gerek şarkılarıyla gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise, özel hayatıyla dikkat çeken ünlülerden biri.

Hatırlarsınız, Hadise’nin O Ses Türkiye yarışında heyet üyesi olduğu Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündem olmuştu.

Zarrab’ın Gündeş’le evli olduğu dönemde Hadise ile birlikte olduğu haberi skandal iddiaları da beraberinde getirmişti.

Gündeş’in ihanet iddialarını öğrenince boşanma kararı alması o dönemde gündemde bomba etkisi yarattı.

Hürriyet’in iddialarına göre; Ebru Gündeş ve Zarrab’ın boşanma davası dosyasında Reza Zarrab ve Hadise’nin el ele yürüyen fotoğrafları ve WhatsApp yazışmaları da yer alıyor. Ortaya çıktığı söylenen mesajlarda Zarrab’ın Hadise’ye “Beni ve kendini bitirdin” yazdığı iddia ediliyor.

İkili arasındaki mesajların ifşa olduğu iddialarının ardından Hadise ve Ebru Gündeş’i bir daha görmediğimizi biliyorsunuz.

Nitekim O Ses Türkiye heyetinin en önemli üyelerinden biri olan Hadise o dönemde programda yer almamıştı.

Şarkılarıyla hayranlarını büyüleyen Hadise, depremzedelerin çocuklarına destek amacıyla 5 Mayıs Cuma günü Maslak Volkswagen Arena’da bir konser verdi.

Hadise, “Çok keyifli bir geceydi. Depremzede çocuklarımız için bir yere geldik. Bu gecenin tüm geliri onlara gitti. Çok anlamlı, süper bir geceydi.” Aynı zamanda soğuk rüzgarın ortasında Ebru Gündeş ile sohbet eden Hadise, konserin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarından ünlü müzisyene, “Ebru Gündeş ile barışmayı düşünüyor musunuz?” soru soruldu Hadise ise “Benim kimseyle bir sorunum yok” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Ardından başka bir gazetecinin “Eşinizle haberiniz çıktı” demesi üzerine Hadise, “Buraya kadar mı geliyorsunuz? Bu kadar güzel bir geceden sonra mı?” Arabasının camını kapattı.

Hadise, son dönemde başarılı işlere imza attığı rapçi Murda ile ilişkisinden yana çıkan tartışmalara da yanıt verdi.

Murda ile yeni bir klip çekeceğini açıklayan ünlü şarkıcı, “Aramızda bir şeyler olduğu sürekli yazılıyor. Bunlar olacak. Biz iki çok iyi arkadaşız. Çok iyi bir maç yakaladık. Bu gibi durumlarda, hemen bir yaklaşım yapılır. Murda benim can dostumdur. Harika zaman geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz” dedi.

Konuyla ilgili niyetiniz nedir?

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu