Haber

Mete Kalkavan, Trabzonspor-Beşiktaş maçında VAR oldu

Spor Toto Büyük Lig’de 29. hafta oynanacak maçların Video Yardımcı Hakem (VAR) sıralaması belli oldu. Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi Mete Kalkavan olurken, Giresunspor-Sivasspor maçının VAR hakemi Abdulkadir Bitigen oldu.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. İki takımın ortasında saat 20.30’da başlayacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdüğü çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Fazilet Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Kadir Sağlam olurken, karşılaşmada VAR koltuğuna Mete Kalkavan oturacak. AVAR’da Kalkavan’a Zorbay Küçük ve Ali Saygın Ögel eşlik edecek.

Günün diğer maçında Giresunspor ile Sivasspor saat 16.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Çabada hakem Yaşar Kemal Uğurlu oynayacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Selahattin Altay yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Ömer Faruk Turtay olurken, karşılaşmada VAR koltuğuna Abdulkadir Bitigen oturacak. AVAR’da Bitigen’e Burak Pakkan ve Mustafa Sönmez eşlik edecek. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu