Haber

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 2. etap prestij caddesi düzenleme çalışmasına başladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde Manisa’ya prestij katan projeleri hayata geçirmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avni Gemicioğlu Caddesi üzerindeki 2. etap itibar caddesini düzenleme çalışmalarına da başladı.

Manisa ili genelinde hayata geçirdiği itibar caddesi projeleriyle yaşam alanlarına farklı bir hava getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 2. etap prestij caddesi düzenleme çalışmasına başladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ilk olarak altyapı çalışmaları gerçekleştirildi, şimdi de üst yapı çalışmalarına başlandı. Gerçekleştirilecek 2. etap itibari cadde düzenlemesi ile kaldırımlar ve aydınlatmalar yenilenecek ve iki kat sıcak asfalt çalışması yapılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım, Bakım Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve şube müdürleri çalışmaları yerinde inceledi. Arda Mahalle Muhtarı Adem Arslan, sokak düzenlemesi hakkında mahalle sakinleri ve esnafa bilgi aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çalışmaların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Prestij Caddesi düzenlemesi hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ilimiz genelinde 17 ilçede itibar caddesi üretimine devam ediyoruz. Kısa bir süre önce MASKİ Genel Müdürlüğü Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde.Bugün itibari ile altyapı çalışmaları tamamlandı.Prestij cadde çalışmalarına da başladık.Öncelikle kaldırımların sökümü ile başladık.Mevcut asfalt atıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından söküldü. En kısa sürede kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ardından asfalt dökümünü gerçekleştireceğiz. Yeni itibarımız Manisa’ya hayırlı olsun” dedi.

Arda Mahalle Muhtarı Adem Arslan ile esnaf ve vatandaşlar, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Önder Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu