Ekonomi

Dedeman yine Diyarbakır’da

DİYARBAKIR (İGFA) – Yarım asrı aşkın bir geçmişe sahip bir Türk markası olan Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman kalite ve hizmet anlayışını Türkiye’nin 81 iline ulaştırmak için büyümeye devam ediyor.

1998-2015 yılları arasında Diyarbakır’daki otelinin ardından DEKMAK Turizm A.Ş. ve MŞK Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. Yıl ortasında imzalanan franchise sözleşmesi ile yeniden Diyarbakır ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dicle Nehri’nin beslediği verimli toprakları ile tarih boyunca birçok önemli konuta ev sahipliği yapan Diyarbakır için bir kez daha Dedeman adını taşıyacak olan Rest & More by Dedeman Diyarbakır, aynı zamanda Dedeman’ın “Rest & More by by” projesinin de ilk oteli olacak. Dedeman” markası.

EKİM 2023’TE AÇILACAK

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde, havaalanına 5 km uzaklıkta yer almaktadır. mesafede yer alan otelin 2023 yılı Ekim ayında açılması planlanıyor. Merkezi konumu ile öne çıkan Rest & More by Dedeman Diyarbakır; 2 kral dairesi ve 15 süit olmak üzere toplam 60 odası, 500 kişilik balo salonu, 200 kişilik konferans salonu, 1000 kişilik havuz başı alanı, restoranı, spa merkezi ile yerli ve yabancılara hizmet verecek. gezginlerin yanı sıra şehre iş amacıyla seyahat eden konuklar.

İmza töreninde konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman şunları söyledi: Dedeman’da Dinlenme‘ Ve ‘ Rest&More by Dedeman ‘ markaları: “Türkiye’deki büyük konaklama ihtiyacı ve değerli potansiyelinden yola çıkarak hedeflerimiz doğrultusunda yeni markalar geliştirdik. Markalaşma stratejimiz, çağın değişen beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda ‘misafir odaklı’ bir yaklaşım benimsiyor. Bulundukları şehirlerin merkezi lokasyonlarında yer alan ‘Rest by Dedeman’ marka otellerimiz çağdaş bir anlayışla tasarlanmış oda kahvaltı hizmeti sunarken, ‘Rest & More by Dedeman’ markamız restoran, spa, toplantı hizmetlerinden en az birini sunmaktadır. oda ve kahvaltı hizmetine ek olarak oda veya balo salonu seçenekleri. yine merkezi lokasyonlarda bulunan otellerimiz olarak zincirimize dahil edilecektir. Her iki markamız da hijyenik odalar, güvenli ortam, dengeli hizmet ve duyarlı iş anlayışı ile kaliteli bir konaklama deneyimi sunarken, Rest&More by Dedeman otelleri bu deneyimi seçkin hizmetlerle zenginleştirecek. Markalarımız altında ‘by Dedeman’ konumlandırması, Dedeman’ın kaliteli ve misafir odaklı hizmet anlayışını, rezervasyon ağındaki potansiyelini, güvenlik ve saflık anlayışını vurgulamaya devam edecek.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu