Haber

Beşiktaş’tan Dusan Alimpijeviç hakkında açıklama

88-59 kazandıkları Türkiye Süper Ligi’nin 18. haftasında baş antrenör Dusan Alimpijeviç, rakip takım oyuncusuna yönelik davranışları nedeniyle 1 maç ceza aldı.

Siyah-beyazlı kulüp, Alimpijevic’in aldığı cezaya ilişkin açıklama yaptı.

“Linç kabul edilemez hale geldi”

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş Emlakjet takımımızın Başantrenörü Dusan Alimpijeviç, ligin 18. haftasında oynanan Beşiktaş Emlakjet-Bursaspor İnfo Yatırım maçında kişilik haklarına yönelik saldırı nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 1 maç men ve 165 bin TL para cezasına çarptırıldı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi.

İki takım sahada kavga etse de geçmişe dayanan kişisel sebeplerden dolayı rakip takımın sporcusu ve takımımızın başantrenörü aralarında yaşananlardan dolayı üzülmüş ancak kendisi uyarılmış ve bir daha olmayacağına dair söz verilmiştir. . Öte yandan sorunun provokatif yönü göz ardı edilerek yapılan tek taraflı karalama ve linçler kabul edilemez hale geldi.

Takımımızın ligde ve Avrupa’da önemli hedeflere doğru ilerlediği bir dönemde, belli ki amaçlı yazılar yazılıyor ve tek taraflı nefret dolu yorumlar yapılarak karalama kampanyası devam ediyor. Her geçen gün dozları artan bu kampanyaya tahammülümüz yok!

Basketbol Federasyonu’nun Dusan Alimpijeviç’e verdiği ceza kendisine ve kulübümüze ulaştı. Kural kitabındaki ceza uygulandı, Başantrenörümüz ve kulübümüz cezayı kabul etti.

Konunun eleştiri sınırlarını aşmasına asla izin vermeyeceğiz.

Dusan Alimpijeviç kadromuzun hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edecektir. Saha dışı maçlarını kim planlarsa, Beşiktaş JK’yi karşısında bulacaktır.

Saygılarımızla.
Beşiktaş JK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu