Haber

Bebeğini pitbull ile aynı odaya bıraktı! Korkunç saldırı sonucu 5 parmağını kaybeden bebek

Florida’da bir bebek, bir pitbull yavrusunun korkunç saldırısında beş parmağını kaybetti. Olay anında bebeğini yalnız bırakarak hızlı bir duş alan 21 yaşındaki anne, çocuğu ihmal etmekle suçlandı. Chloe Wisniewski, 3 aylık pitbull yavrusuyla birlikte bebeğini odaya bırakıp duşa girdi. Ancak kısa süre sonra çığlıklara dayanamadı ve yeni getirilen pitbull yavrusu Apollo’nun bebeğin elini kemirdiğini gördü.

KESİLMİŞ

Wisniewski, yırtıcı köpeği bebeğinin üzerinden çekip, yaralarını bezle sararak 911’i aradı. Bebeğin yaşı belirlenmezken, hastanede kızın bazı parmakları kesildi. Hayvan kontrol görevlileri köpeği alıp karantinaya aldı ve ardından Hayvan Hakları Derneği’ne gönderdi.

BAUR’DA SOL

Wisniewski’nin, çocuğuna gerekli bakım ve denetimi sağlamayarak çocuğunun “kalıcı deformasyona” uğramasına neden olmakla suçlandığı belirtildi. Anneye çocuk ihmaliyle suçlandıktan sonra kefaletle serbest bırakıldığı ve kontrollü ziyaret hakkı verildiği bildirildi.

“BÖYLE BİR SALDIRIYI İLK KEZ DUYDUM”

Olayın yaşandığı evin komşusu bu inanılmaz olayı anlatarak, bir bebek veya çocuğun asla bir hayvanla yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi. Yerel hayvan kontrol bölümü müdürü, bu olayın çok talihsiz ve garip olduğunu, 25 yıllık görev süresinde ilk kez bir köpeğin beşiğe veya beşikteki bir çocuğa saldırdığını duyduğunu belirtti. Yönetici, bir köpeğin birini ısırdıktan sonra öldürülmesini gerektiren bir yasa olmadığını ekledi.

kale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu