Haber

Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışması Aliağa’da Yapıldı

Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Aliağa’da düzenlenen ‘Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışması’nda geleceğin şampiyon yüzücüleri yarıştı.

Örnekkent İlçesi’nde projelendirilen Aliağa Belediyesi kısa sürede faaliyete geçti. Spor Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuzda düzenlenen yarışlarda sporcular kıyasıya yarıştı. Tatlı rekabetin yaşandığı yarışlarda renkli görüntüler ortaya çıkarken, aileler de tribünlerden sporcuların heyecanına ortak oldu. Yarışma sonunda düzenlenen törende Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sporculara ödül ve madalyalarını takdim etti. Lider Serkan Acar, yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek, eğitim ve spor hayatlarında başarılar diledi.

Aliağa’da tatlı rekabet

Aliağa Belediyesi’nin katkıları ve AGM Spor Kulübü organizasyonuyla yarı olimpik havuzda düzenlenen yüzme yarışlarına 7 kulüpten 7-14 yaş arası 348 lisanslı yüzücü katıldı. İzmir kulüplerinin katıldığı yarışlarda AGM Spor Kulübü, Aliağa KZY Spor Kulübü, Kahraman Spor Kulübü, Mavi Ege Yüzme Spor Kulübü, Okyanus Kolejleri Spor Kulübü, Mavi Kulaçlar Spor Kulübü ve Bergama Belediyesi Spor Kulübü sporcuları kıyasıya yarışarak 4’üncülük için mücadele etti. stiller.

İzmir kulüplerinden Aliağa Belediyesi’ne teşekkür

Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışması’na katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Okyanus Koleji Spor Kulübü Antrenörü Serhat Sezersan, “Yarışmanın organizasyonuna destek ve katkılarından dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a, Aliağa Belediyesi çalışanlarına ve antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yüzme müsabakaları. “Yarışma öncesinde hem çocuklarımız hem de ebeveynleri için her şey çok iyi düşünülmüştü. Burada olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Mavi Kulaçlar Spor Kulübü Baş Antrenörü Deniz Öztürk Acuner, Aliağa’da yüzme sporunun gelişmesi için çok güzel bir yarışma düzenlendiğini belirterek, “Yüzme sporunun geliştirilmesi için Aliağa’da ulaşımdan beslenmeye kadar tüm detaylar düşünüldü. Sporcularımız ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun gibi güzel etkinlikler çocukları spora çekiyor.” “Bizim için çok değerli. Alınan madalyalarla hem çocukların hem de ebeveynlerin yüzmeye bakış açısı olumlu yönde değişecek. Kulüpler olarak Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi gibi tesislerin daha da artmasını umuyoruz” dedi.

“Çocuklarımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum.”

Yarışma sonunda düzenlenen törende sporculara ödül ve madalyalarını takdim eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yurt genelinde olduğu gibi Aliağa’da da çeşitli etkinliklerle kutlanan Ulu Önderimiz, bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü anma yüzme müsabakalarında bir araya geldik. Cumhuriyeti kurduk ve onu bizlere armağan etti saygı ve özlemle.Bu günün bizim için ayrı bir anlamı var.Aliağa Spor ve Yaşam Merkezimizin temeli geçen yıl atıldı.Aralık ayı sonunda tesisin açılışını yaparak tesisi faaliyete geçirdik. Bu yıl Ekim ayında faaliyete geçtik. Ayrıca yüzme yarışlarıyla birlikte ilk yarışımızı da Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdik. Hem Aliağa’ya hem de bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Kulüplerimize, geleceğin milli yüzücülerine ve antrenörlerine teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde yanımızda. Her zaman yanımızda olan, çocuklarımızın geleceğine en büyük katkıyı sağlayan hakemlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum.” – İZMİR

dogansehirhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu