Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Akşener’e tepki: Senin haddin değil!

Çelik’in açıklamalarından satırbaşları:

Dün gece İsrail güvenlik güçleri tarafından yine saygısızlık yapıldı. Müdahale edilen Müslümanların aşırı şiddete maruz bırakılarak tutuklandıklarını görüyoruz. Mescid-i Aksa bizim kutsal kıblemiz, kırmızı çizgimizdir.

FİNLANDİYA’NIN NATO ÜYELİĞİ

Türkiye’nin ne kadar tutarlı olduğu ortaya çıktı. İsveç terörü düzenlerse sorun olmaz.

AKŞENER’E ZEHİR VE SON SÖZLER

Bu süreç son teknoloji dahilinde 14 Mayıs’a kadar alınabilir. Siyasi partiler görüş bildiriyor, milletimiz tercihini yapıyor. Ancak Akşener’in bugün Cumhurbaşkanımız için kullandığı bazı ifadeler son yılların en niteliksiz ve yakışıksız ifadeleri oldu. Kılıçdaroğlu, Akşener’i bu sözlerinden dolayı tebrik etti. Bakalım bu ittifakın diğer üyeleri de birebir desteği gösterecek mi? Akşener, Cumhurbaşkanımız için “21 yıldır ülkeyi yönetiyor, devlet adamı olmadı” diyor. Sayın Akşener, 28 Şubat kararlarına devlet adamı olduğu dönemde imza attı. Bu asla unutulmamalıdır. Devlet adamlığı konusunda kimseye ders vermek onun görevi değildir. Cumhurbaşkanımız ise tüm dünyanın şahit olduğu bir dirayetle ülkeyi yönetiyor. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin şan ve şerefine sahip çıkmak için sokaklara çıktı. Argo tabirlerle bağırıp çağırmak ve bunu saldırgan bir üslup haline getirmek son yılların en vasıfsız üslubudur. Şimdi ittifaklarını doğru düzgün yönetemeyenler kimseye devlet adamlığı öğretemezler ve böyle bir halde Cumhurbaşkanımıza yaklaşmak saçma olur. Bir kadın siyasetçi sırf kadın olduğu için cinsiyetçi bir eleştiri alırsa önce biz buna karşı çıkarız.

NEDEN KANDİL’DE KÜKREMİYORSUNUZ?

Bugünkü konuşmalarında hiçbir siyasetçinin asla kullanmaması gereken ifadeler kullanıldı. “Aslan miyav dedi, küçük fare kükredi” sözü için Kandil’den gelen miyavlara bakmıyorlar mı? “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yeniden kurmanız için sizi destekliyoruz” diyorlar. Susamışlar. Kandil’de teröristlere söylemediklerini Cumhurbaşkanımıza anlatıyorlar. Bunların onda birini Kandil’deki teröristlere anlatamıyorlar. Masadan oturmayla ilgili bir cari açık ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanımıza saldırarak başka bir gündem örtmek istediği ortaya çıktı. Lamba miyavladığında, dışarı çıkıp rastgele bir kükreme yapmazsınız. Ondan sonra Cumhurbaşkanımıza saldırarak örtbas edebileceğinizi sanıyorsunuz.

YASSIADA ZİHNATI!

Ayakkabıyla seccadeye basan, Trabzon’da daracık ağaca pankart asan, kürsüye kurşun sıkan zihniyet Yassıada zihniyetidir. Parlamento, lider tavrınızı koyacağınız bir yer değildir. Türk siyasetinde tarzınıza dikkat etmesi gereken sizsiniz.

Meral Hanım her zaman çay önerir. Siyasi hazımsızlık için rezene çayına Adana şalgam suyu katıyorum. Dark dizisini izlediğini, geçmişle gelecek arasında gidip gelen bir dizi olduğunu söyledi. Bu dizi gibi ülkemizi karanlık bir ortama sokmaya çalışıyorlar.

TÜRK HAVALİMANININ KAPATILMASI

Süleymaniye bölgesinde terör örgütünün ağırlaşması var, bu kaçma açısından risk oluşturuyor ve bizim açımızdan kabul edilemez. Bu karar hem uçuş emniyeti hem de oraya giden insanların emniyeti açısından değerlidir.

ORTAK HİBRİT LİSTESİ

Sayın Cumhurbaşkanımızın Bahçeli ile görüşmesinin trafiğine dair bir takvim anlatmaya gerek yok. Çok sık buluşuyorlar. Son derece güçlü bir istişare konusu olduğunu söylemek isterim. Bugün itibariyle 4 parti kendi logolarıyla seçime gireceğini açıkladı. Bu çalışmaları yürüten arkadaşlarımız var. Şimdiye kadar rastgele değişiklik yok. Nihayetinde bu ittifaklar içinde ortak bir liste, başka bir liste veya hibrit bir liste mümkündür. Bu partiler Cumhurbaşkanımızın adaylığını desteklediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu